VAR-jaarvergadering 2021: bestuursrecht in tijden van crisis

Van november 05, 2021 09:30 tot 17:00

Preadviezen

De preadviezen worden deze keer geschreven door:

• Jacobine van den Brink (UvA)
  • Jan Peter Loof (College voor de Rechten van de Mens)
  • Jurien Korzelius (gemeente Amsterdam)
  • Martijn van de Steen (EUR)

Aanmelden zal rond de zomer mogelijk worden.

Vergaderstukken

• Agenda jaarvergadering 2021
  • Posterpresentaties

De stukken komen na de zomer online.

Datum: vrijdag 5 november 2021
Aanvang programma (tijden zijn voorlopig indicatief):
9:45 uur – huishoudelijke vergadering
10.30 uur – inhoudelijke vergadering
Afronding om 17:00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: Hopelijk wordt het weer een fysieke bijeenkomst in de Jaarsbeurs Utrecht.

Kosten

De deelname aan de Jaarvergadering zelf is voor VAR-leden kosteloos. Voor het meelunchen vragen wij een bijdrage van € 15,-. Of u hier gebruik van wenst te maken, kunt u aangeven op het aanmeldformulier. Betaling dient plaats te vinden voorafgaand aan de vergadering door overmaking op rekeningnummer NL17INGB0000041521 t.n.v. VAR Vereniging voor bestuursrecht, onder vermelding van uw personalia en ‘lunch VAR jaarvergadering 2021’.

Niet-leden die de behandeling van de preadviezen willen bijwonen, kunnen zich melden bij de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij betalen € 75,- voor deelname aan het inhoudelijke gedeelte van de vergadering. U kunt ook lid worden van de VAR, dat kost slechts € 35,- per jaar (voor studenten € 25,-).